EBEC

European BEST Engineering Competition

Acasă Evenimente EBEC

Competițiile ne motivează să fim mai buni, să ne depășim limitele; ne ajută să descoperim resurse noi și să dobândim competențe. Înainte de toate, competițiile ne învață despre spiritul de echipă. Ești gata să le arăți tuturor de ce ești în stare?

BEST propune un nou tip de competiție inginerească: European BEST Engineering Competition. Împărțită pe două domenii — Team Design și Case Study — participanții au ocazia de a interacționa cu reprezentatii companiilor organizatoare în cadrul probelor, de a-și demonstra spiritul competitiv și de a ieși câștigători.

 • Team Design

  Studenții concurează în echipe de câte 4 pentru a găsi rezolvarea unor probleme tehnice folosindu-și creativitatea, gândirea strategică și îndemânarea. Probe precum proiectarea unei mașini autopropulsate pentru transportul unei persoane, construirea unei încuietori inteligente sau crearea unei reviste virtuale pentru tabletă oferă posibilitatea studenților de a-și pune în aplicare abilititățile inginerești.

 • Case Study

  Studenții, grupați în echipe de câte 4, caută soluții la probleme reale sau ipotetice exersându-și spiritul analitic, ingeniozitatea, cunoștiințele de marketing si management și abilitățile de prezentare. Printre exemplele de probe anterioare se regăsesc: conceperea unui plan de acțiune pentru a înlocui energia convențională sau pregătirea unui plan de acțiune pentru crearea diviziei de vânzări online a unei companii IT.

 • Cucerește Europa!

  Echipele câștigătoare vor merge mai departe la faza regională (EBEC România & Republica Moldova), de unde vor avea șansa să se califice pentru faza finală a competiției, ce se ține anual în una dintre cele 32 de țări în care BEST este prezent.
  Pe locuri, fiți gata, start!


BRD Schneider Electric Stefanini Ubisoft Accenture