Cursuri BEST

Acasă Evenimente Cursurile BEST

Pentru a vă înscrie la un curs, trebuie să urmați următorii pași:

Cursurile BEST reprezintă o oportunitate extraordinară pentru studenții de la universitățile cu profil tehnic din Europa. Ele oferă participanților ocazia să învețe lucruri noi și interesante într-o manieră inedită. Studenții acceptați la un astfel de curs vor avea ocazia să îmbine utilul cu plăcutul, participând la activități academice pe baza subiectului cursului ales, dar vor avea și ocazia să viziteze orașul gazdă al evenimentului alături de o mulțime de oameni ce provin din toate colțurile Europei.

În funcție de tematica pe care cursul o are, activitățile academice pot include ore de curs, vizite de companie, traininguri, studii de caz etc. La final, cunoștințele dobândite pe parcursul evenimentului sunt atestate printr-o diplomă de participare.

Cursurile BEST sunt organizate în fiecare anotimp de către Grupurile Locale BEST. La un astfel de curs pot aplica doar studenții de la universități tehnice europene în cadrul cărora există un Grup Local BEST.

În urma încheierii procesului de aplicare, sunt selectați, în funcție de aplicații, un număr de 20–25 de studenți care vor avea șansa să petreacă 10–14 zile de neuitat în care vor lua parte la un număr de 30–40 de ore de activități academice, vor vizita orașul gazdă, vor participa la activități sociale organizate special pentru ei și vor cunoaște alți tineri viitori ingineri cu care împart aceleași interese.

Pentru BEST București, organizarea cursurilor de vară este o tradiție. Dăruirea membrilor și lucrul în echipă fac din fiecare eveniment un real succes.

BEST București a organizat, în perioada 29 iunie – 9 Iulie 2017, cea de-a 29-a ediție a cursului internațional de vară, dedicat studenților din 32 de ţări europene. Anul acesta s-au reunit în București 23 de studenți din: Belgia, Cehia, Franța, Germania, Grecia, Italia, Kosovo, Macedonia, Portugalia, Rusia, Serbia, Spania, Turcia și Ucraina. Cursul „The Wolf of BEST Street” și-a propus ca pe parcursul celor 11 zile să îi introducă pe studenți în lumea minuțioasă a businessului și start-up-urilor. Prin activități precum cursuri, seminarii, traininguri și vizite la companii, studenții și-au aprofundat cunoștințele în materie de dezvoltare și gestionare a unei afaceri. La final, a avut loc o evaluare a cunoștințelor dobândite pe parcurs, desfășurată sub forma unei prezentări în echipă.

Galerie Summer Course