EduTalks
The art of teaching more than just content
14 martie, ora 14:00

EduTalks dă startul unui dialog între studenți și profesori!

Îti dorești o carieră de succes? POLITEHNICA îți asigură pregătirea în domeniul tehnic, dar pentru a deveni un bun inginer este nevoie de mai mult. Companiile cu renume în industrie își doresc oameni care știu să lucreze în echipă, să comunice și să se adapteze, dar dezvoltarea acestor abilități este adesea neglijată în învățământul superior.

Care este primul pas?

Odată conștientizat faptul că avem nevoide de soft skilluri, trebuie să luăm atitudine. Tu ce idei ai? Noi te invităm într-un mediu propice pentru discuții antrenante.

Contribuie la schimbare!

EduTalks își propune să aducă la aceeași masă atât studenți, cât și profesori. Alătrui de cadrele didactice poți discuta, dezbate și propune metode inovative de predare care încurajează dezvoltarea de soft skilluri în Universitatea noastră.

Te așteptăm pe 14 martie să îți auzim ideile!

Termen limită pentru înscrieri: 9 martie

Raport final & concluzii

Aici veți putea găsi raportul bazat pe discuțiile din cadrul evenimentului, întocmit de echipa EduTalks. Acesta va conține reflecții și concluzii asupra subiectelor dezbătute. Scopul este de a sumariza informația expusă, astfel încât să fie cât mai compactă și ușor de urmărit de către studenți și cadrele didactice. Ne dorim ca sugestiile propuse să aibă vizibilitate, iar acest raport este un prim pas.

Echipa EduTalks

Silvia Marogel

Coordonator
+40 751 898 995
[email protected]

Ioana Trică

Responsabil de profesori
+40 722 734 229
[email protected]

Alexandra Brebu

Design
+40 743 514 244
[email protected]

Cristina Bădici

Relații publice
+40 773 893 539
[email protected]