Preloader

Despre competiţie

Locatie: Biblioteca U.P.B.

Data: 27-28 octombrie

The BEST Run este evenimentul ce îți va pune la încercare cunoștințele de programare, în care timp de 12 ore vei lucra împreună cu echipa ta, pentru a găsi soluția potrivită probei oferite de către SAP România.

Voi veniți cu ideile, noi vă asigurăm cafeaua!

BEST București vă va asigura ție și echipei tale confortul și un mediu de lucru propice pe tot parcursul evenimentului.Codează și câștigă!

SAP România are pregătite premii pentru echipele ce vor ieși în evidență, sub formă de internshipuri plătite, pe diverse domenii tehnice, iar pentru cei mai buni, o excursie all-inclusive în Germania, la centrul de cercetare din Potsdam.Proba

Fiindcă susținem flexibilitatea, este la latitudinea voastră să alegeți ce vi se potrivește mai bine ca echipă! Ca punct de start, vi se va oferi un API de la care veți porni crearea aplicației, ce vă oferă libertate în alegerea limbajului de programare și a modului de lucru.Sună bine?

Te așteptăm în weekendul 27-28 octombrie, începând cu orele 19:00, în Biblioteca UPB. Ia-ți cu tine laptopul, doi camarazi de război și voia bună, pentru a petrece 12 ore împreună!

The BEST Run vă aduce

cea mai tare probă de coding:

#NextGen smart warehouse

Fii eroul care implementează mecanismul din spatele unui warehouse inteligent.
Echipa de organizare

Parteneri
Probă oferita de


Parteneri Logistici

Parteneri Media
În colaborare cuONG-uri partenere


Locație

Localizată în: Universitatea Politehnica din București

Adresă: Splaiul Independeței, 313, București 060042