BESTEM

BEST Engineering Marathon

Home Evenimente BESTEM

Competitiile ingineresti organizate de BEST inseamna munca in echipa, entuziasm, creativitate si multa distractie. Dar ce se intampla cand o competitie dureaza 24 de ore incontinuu?

Plecand de la ideea unei competitii ingineresti, BEST Bucuresti propune un eveniment inedit, BEST Engineering Marathon, caracterizat prin:

  • 1 zi de munca in echipa si creativitate
  • 24 de ore de adaptare la situatii neprevazute
  • 1440 de minute de buna-dispozitie si solutii ingenioase

Participand la BEST Engineering Marathon, studentii vor avea parte de o experienta cu totul neobisnuita, in cadrul careia le vor fi testate rezistenta la stres si oboseala, ingeniozitatea si puterea de adaptare. BEST Engineering Marathon se adreseaza studentilor interesati sa dea viata unor idei ingenioase, atat in domeniul tehnic (prin probele de Case Study), cat si in domeniul marketing-ului sau al management-ului (prin probele de Team Design).

  • Team Design

    Team Design-ul consta in realizarea unui prototip din materiale neconventionale care trebuie sa indeplineasca anumite cerinte stabilite in prealabil, studentii avand posibilitatea de a pune in practica cunostinte din diferite domenii ingineresti.

  • Case Study

    Proba de Case Study este o activitate in cadrul careia trebuie rezolvata o problema tehnica sau manageriala, reala sau ipotetica; participantii trebuie sa ajunga la o solutie optima, exersandu-si spiritul analitic, strategiile de marketing si abilitatile de prezentare.


BRDSchneider ElectricStefaniniUbisoftAccenture